Behandelingen

 

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van klachten zoals burn-out, lichamelijke klachten, omgaan met jouw hoogsensitiviteit, stress, het verwerken van een verlies en pijn.

"Een boom kan niet groeien en tot bloei komen zonder aandacht te besteden aan zijn wortels"

 

Als psycho energetisch therapeut help ik jou om contact te maken met jouw onderbewustzijn. In dat onderbewuste liggen herinneringen opgeslagen, ook de traumatische. Door het gebruik van verschillende therapievormen ondersteun ik je bij het oplossen van je probleem. 

Hoe werkt het? 

 

Een sessie bestaat uit een aantal stappen:

  • We beginnen met een intake, zodat ik jouw vraag holistisch kan bekijken. De intake bestaat uit vragen over o.a. je gezondheid, mentale, emotionele & spirituele welzijn en het probleem dat je wilt oplossen. 
  • Daarna meet ik eventueel een aantal energieknooppunten (chakra's) zodat ik meer inzicht krijg in het probleem.
  • We spreken samen een behandelplan af.
  • De sessies vervangen nooit het contact met een regulier medische behandelaar. Mijn behandelingen zijn een goede aanvulling daarop.  
  • Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. 

 

Reading

 

Bij een reading stem ik me af op het archief van jouw ziel en krijg ik informatie door over jouw levensreis en bestemming. Daarmee krijg je aanwijzingen & antwoorden voor jouw levensvragen, groot en klein. Tijdens de sessie kun je vragen stellen n.a.v. hetgeen ik doorkrijg. Een reading duurt ongeveer 60 minuten, inclusief nabespreking van de informatie die ik heb doorgekregen. 

Prijzen

 

Onderstaande prijzen gelden voor particuliere klanten en zijn inclusief 21% btw. Voor zakelijke klanten gelden andere tarieven. Neem voor een prijsopgave contact met mij op. 

 

Coachsessie (60 - 90 minuten) € 95,-

Reading (60 minuten) € 95,-

Skype/telefoon sessie (per 30 minuten) € 40,-

 

Betaling vindt plaats direct na de behandeling en kan zowel contant als via een betaalverzoek. 

 

Bij annuleringen die worden gemaakt binnen 48 uur voor de afspraak wordt 100% van het consulttarief in rekening gebracht.